“Sular yükselince, balıklar karıncaları yer... Sular çekilince de karıncalar balıkları yer... Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmesin.. Çünkü kimin kimi yiyeceğine "suyun akışı" karar verir... Afrika atasozu

Perşembe, Şubat 04, 2010

Ayıp!

Osman Durmuş!

Adının yanına ne yazmam gerektiğini bilemiyorum, lugattaki hiçbir kelimeyi adının yanına yakıştıramadım. Sebebi, siyaseti bırakıp, islam aleminin peygamberine yapılan yakıştırman.

Bundan daha büyük feveranım ise bir kadına uygun bulduğun üslup. Siyasetini Emine Erdoğan hanımefendinin başörtüsü üzerinden yapmaya kalkışman. Bir kadının bedeni üzerinden, bir kadının giyim tarzı üzerinden ölçümleme yaparak, olayı siyasi galibeyete taşımaya kalkışman. Türkçede yeterli kelime hazinesi kalmadı mı ki, bir kadının üzerinden siyaset yapma gereği hissettin. Bu kadar mı zıvanadan çıkabilir bir insan? Hem de bir hekim?

Hiç ama him kimse, bir kadın üzerinden kendi kimliğini teyide kalkışmasın. Bu hiç kimsenin haddine değildir. Hele bir erkeğin haddi HİÇ değildir. Kadınlar bunu kendi aralarında çözecektir.

Yazıklar olsun! Hiç yakışmadı bir dönemin bakanlık yapmış hekimine!

Beyler, orası Türkiye Büyük Millet Meclisi. Orada ne söylerseniz söyleyin siyasete dair, orada nasıl isterseniz öyle bağırışın, hatta kavgayı onaylamamama rağmen, sonunda el sıkışabiliniyorsa, ona dahi bu denli itirazım olmaz; ancak, ASLA ve KAT'A BİR KADIN ÜZERİNDEN SİYASET YAPAMAZSINIZ! AKLINIZDAN BİLE GEÇİRMEYİN

Etiketler:

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home

Seninle gurur duyuyorum

kalbim seninle

Edith Piaf - La Vie En Rose
by bigproblem11