“Sular yükselince, balıklar karıncaları yer... Sular çekilince de karıncalar balıkları yer... Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmesin.. Çünkü kimin kimi yiyeceğine "suyun akışı" karar verir... Afrika atasozu

Perşembe, Ocak 21, 2010

Balyoz İnsin Tepenize

Adınız çıkmış zaten kötüye; kaç darbe yapmışsınız, kaç cinayetiniz var, kaç darbeye zemin hazırlamışsınız, kaç muhtıra vermişsiniz, kaç akim kalan darbeniz var...hala mı sütten çıkmış ak kaşık muamelesi yapalım size, ey darbeciler?!!

Evet, evet; Prof. Mümtazer Türköne çok haklı, çok doğru söylemiş; bize yeni bir ordu lazım. Bu böyle olmayacak.

Hele bir de TSKnın açıklaması yok mu? Efendim, tatbikat MIŞŞŞ...

Yahu, siz bizi hala 1950ler, 60larda mı yaşıyor zannediyorsunuz allahaşkına? Bu kadar mı salakça bir savunma yapılır, bu mu bizim kurmay zekamız?

Tatbikatta, AKPyi nasıl etkisizleştireceğinizi mi irdelersiniz, yoksa adını sadece hükümet koyarak mı irdelersiniz?

Hain gazetecilerin isimlerini nasıl koyabildiniz madem tatbikattı?

Ayrıca, işbirliği yapabileceğiniz gazeteciler listesine gözatmadan bu gazetecilerin birçoğunun adını ben bile aklımdan sayabildiğime göre, bu bildiğimiz canlı bir liste, tatbikat falan değil.

Bak asker milleti, bir konuda anlaşalım artık: Aklın yok, olsa bu kadar berbat bir plan yapmazdın, adam gibi yapardın. Cahil zannettiğin biz siviller, birkaç yabancı dil biliriz, ayda en az iki kitap okuruz, dünyayı takip ederiz, üretken, yaşamayı seven(tabi senin yaşamaktan ne anladığını bilemem, ama benimki dünyayı takip edebilmek, bahçeli ev alıp, bahçe işleriyle uğraşmak vs vs) internet kullanabilen, dünyadan insanlarla bloglar üzerinden haberleşen emeklileriz. Biz emekliyken böyleysek, düşün ki, evlatlarımız ve/veya torunlarımız nerededir.?Beş yaşında torunum ingilizce konuşmaya başladı; daha dört yaşındayken dayısına "bak dayıcığım, bu dünyada benim de bir hayatım var herhalde, değil mi?" diye kafa tutabiliyordu.

İşte asker milleti, biz artık böyle insanlarız. Darbeyle susturabileceğini zannetmek gibi bir hayale kapıldığın vatandaş, senin o elindeki silahın karşısında korkmadan ölüme gider, sen beni öldüremezsin, çünkü bütün dünyaya "kendi vatandaşını öldüren ordu" olarak rezil olur, yerin dibine batarsın.

Biz ana-babalarımız değiliz beyler, HADDİNİZİ BİLİN!!!

Evet, bu iş sizinle olmayacak! Bize yeni bir ordu lazım!

Yıkılın karşımdan, vatandaş düşmanları siziii...

Neymiş? Nizam-ı kadim out, Nizam-ı cedid in!












Etiketler:

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home

Seninle gurur duyuyorum

kalbim seninle

Edith Piaf - La Vie En Rose
by bigproblem11