“Sular yükselince, balıklar karıncaları yer... Sular çekilince de karıncalar balıkları yer... Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmesin.. Çünkü kimin kimi yiyeceğine "suyun akışı" karar verir... Afrika atasozu

Cumartesi, Ocak 23, 2010

70 Milyon Adım Yürüyor


Darbe girişimlerine karşı yürüyüş ve basın açıklaması
23 Ocak Cumartesi günü saat 15.00′da İstiklal Caddesi Tünel Meydanı’nda buluşuyoruz
23 Ocak’ta Balyoz Darbe Planına, “sivil vesayet” yalanlarına, Kozmik Odalardaki sırlara, darbe girişimlerine karşı birlikte ses çıkartalım!
Darbelere Karşı 70 Milyon Adım Koalisyonu olarak 23 Ocak Cumartesi günü “Kafes-Balyoz/Darbe planı yapanlar yargılansın”, “Kozmik sırlar açıklansın” başlıklı yürüyüş ve basın açıklamasının özellikle bugün çok önemli olduğunu düşünüyoruz.
Balyoz Darbe Planıyla camileri bombalamayı, uçakları düşürmeyi, gazetecileri tutuklamayı, 200 bin kişiyi göz altına almayı düşünenlere, “Sivil vesayet”i tehdit olarak gösterip, askeri vesayeti meşrulaştıran, darbecilerin yargılanmasını “Sivil faşizm” olarak tanıtan, Kafes darbe Planlarıyla, hala görevi başında olan suikast timleriyle, başbakan yardımcılarını takip eden tehdit ağlarıyla, azınlıkları düşman olarak gören ırkçı yaklaşımlarıyla, cunta girişimleriyle, muhtıralarıyla, parti kapatmalarla, darbelere zemin yaratmaya çalışanlara karşı 23 Ocak Cumartesi günü saat 15.00′da İstiklal Caddesi Tünel Meydanı’ndan başlayacak yürüyüşümüze katılımınız ve göstereceğiniz ilgi özgürlük mücadelemizi daha güçlü kılacaktır.

Etiketler:

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home

Seninle gurur duyuyorum

kalbim seninle

Edith Piaf - La Vie En Rose
by bigproblem11