“Sular yükselince, balıklar karıncaları yer... Sular çekilince de karıncalar balıkları yer... Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmesin.. Çünkü kimin kimi yiyeceğine "suyun akışı" karar verir... Afrika atasozu

Pazartesi, Kasım 23, 2009

Unutulmayacak Baro Başkanı

Eşitlik Eşit İnsanlar Arasında Olur

gibi bir cümleyi sarf edebilen, bunu insanlığa yakıştıran, memleketine layık gören, kendisini de adaletin temsilcisi zanneden İstanbul Baro Başkanı Muammer Aydın, olur da çocuklarım bu sözlerini unutursa diye, minicik torunuma dahi anlatacağım ve unutmamasını sağlayacağım, 2009 yılında bir Baro Başkanının topluma layık gördüğü değeri. Tarihini iyi tanıyarak büyümesini sağlayacağım torunumun.

Seni hiç unutmayacağız Baro Başkanı ve gelecek nesillerin senin adına taltif vermesini engelleyeceğiz. Tarihe yüzkarası Başkan olarak geçmen için seni yaşatacağız sözlerinde.

Şimdi "dinlenme" masalı adına yürüyorsunuz; öyle mi? Siz bizi hala ana-babalarımız zannediyorsunuz ve koyun gibi güdebileceğiniz vehmine kapılıyorsunuz galiba. Eski çamlar bardak oldu, biz güdebileceğiniz ve manipüle edeceğiniz koyun sürüsü değiliz. Vatandaşın hakkını savunmayan bir hukuka saygımız yok. Devlet memuru olan bir hekimin özel muayenehane açabilmesi için özel kanun çıkartan meclisi protesto etmediğinize göre ve bendeniz de bugün eşşek gibi önce muayenehane gidip para bayıldığıma ve operasyonumdan sonra da dikiş aldırma adı altında yine muayenehaneye çağrıldığıma göre ve bu konuda gideceğim hiçbir mercii olmadığına göre-sağlık İl Müdürlükleri doktorları haklı buluyor/tecrübeyle sabit- yani, evvel ve ahir zerre kadar birey hakkını savunmadığınıza göre, gözümde inanılır değilsin ey hukuk. Sen bana ne zaman sahip çıktın ki, senin gerçekten dinlenme adına yürüdüğüne inanabileyim. bence tam bir karalama kampanyası bu. Çünkü hiç inanılıur olmadınız.

Etiketler:

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home

Seninle gurur duyuyorum

kalbim seninle

Edith Piaf - La Vie En Rose
by bigproblem11