“Sular yükselince, balıklar karıncaları yer... Sular çekilince de karıncalar balıkları yer... Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmesin.. Çünkü kimin kimi yiyeceğine "suyun akışı" karar verir... Afrika atasozu

Cumartesi, Ocak 24, 2009

Baykal Kılıçdaroğlu'nu Neden Harcadı?

Ayyy! Korktum!



İstatistikler hala Ak Parinin İstanbul'da önde olduğunu gösteriyor. Bunu biz bildiğimiz gibi, Baykal oldukça iyi biliyor. Öyleyse, Kılıçdaroğlu, istatistiklere rağmen kazanır zannedip de mi Baykal onu İstanbul için aday yaptı sanıyorsunuz?

Hayır; Kılıçdaroğlu, önümüzdeki dönemde gücünü halk karşısında iyice yitiren Baykal'ın karşısında Genel Başkanlığa en yakın ve halk tarafından en çok teveccüh görecek aday!!! Veeee, Baykal'ın önünü kesebilecek en kuvvetli aday görünüyor, her ne kadar Baykal kendisini seçecekleri ayarladıysa da, artık CHP öyle bir noktaya geldi ki, Baykal ile bu işin gitmeyeceğini CHP'nin içindeki birçok isim de düşünmeye başladı. Çünkü bugün birçok CHP milletvekili Baykal'ın Ergenekon avukatlığından utandıklarını isim vermeden dile getirmeye başladı. Yani, Baykal'ın yeri zannettiğiniz kadar sağlam değil artık. Bu durumda da en çok öen çıkan isim Kılıçdaroğlu.

Sen ne kurtsundur Baykal! Hem de ne kurt! Yazık oldu CHP'ye. Partiyi bitirmeden bırakmayacaksın bayrağı. Anlaşıldı. Eee, ben iki yıldır boşuna yazmıyorum, CHP ve DSP yerle yeksan olur, ondan sonra da doğru dürüst bir Sosyal Adalet partisi çıkar ve solun lideri olur, diye.

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home

Seninle gurur duyuyorum

kalbim seninle

Edith Piaf - La Vie En Rose
by bigproblem11