“Sular yükselince, balıklar karıncaları yer... Sular çekilince de karıncalar balıkları yer... Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmesin.. Çünkü kimin kimi yiyeceğine "suyun akışı" karar verir... Afrika atasozu

Cumartesi, Şubat 20, 2010

Nah Darbe Yaparsınız!



free glitter text and family website at FamilyLobby.com













Bülent Arınç’ın evinin önünde bir araba dolusu albay yakalandı. Ne arıyorsunuz burada diye soranlar, ‘bilgisayar yazıcısına kartuş almak için buradayız’ cevabını aldılar. Önce ‘kartuşçu’nun krokisinin çizili olduğu kağıdı yutmaya çalıştılar. Yutamayınca ve yutturamayınca da sızıntı yapan bir albayı takip ettiklerini söylediler.




Ağızda biraz ıslanmış olsa da çizgileri kaybolmamış kroki devletin yetkilendirdiği hakimin yolunu yine devletin suç envanterinin tutulduğu Kozmik Odaya çıkardı.




General İlker Başbuğ’un internete düşen ses kaydında hakimin odaya girmesine kendisinin izin verdiğini yoksa hakimin ‘nah gireceğini’ öğrendik.




Evet bir zamanlar öyleydi.




Sizin müsaade ettiğiniz kadar demokrasi,




Sizin müsaade ettiğiniz kadar özgürlük, hak, hukuk.




Başbuğ’un cümleleriyle tarif edersek tam olarak NAH CUMHURİYETİ’nde yaşıyorduk.




Şimdi devir değişti.




Aile terbiyemiz el vermese de o üç harfli kelimeyi kullanma sırası artık bize geçti.




General Başbuğ, Zamanı geldiğinde ne yapacağınızı iyi bildiğini söylüyor. Biz şartların olgunlaşması ve zamanın gelmesiyle neyin kastedildiğini çok iyi biliyoruz. Kenan Evren’de 12 Eylül için bir yıl şartların olgunlaşmasını beklediğini söylemişti.




Artık ne kadar bekleseniz boş.




Biz varken NAH darbe yaparsınız.




Başka kapıya DEH

Etiketler:

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home

Seninle gurur duyuyorum

kalbim seninle

Edith Piaf - La Vie En Rose
by bigproblem11