“Sular yükselince, balıklar karıncaları yer... Sular çekilince de karıncalar balıkları yer... Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmesin.. Çünkü kimin kimi yiyeceğine "suyun akışı" karar verir... Afrika atasozu

Pazar, Haziran 15, 2008

Paksüt-Başbuğ Görüşmesi

İki satır açıklamayla bizleri inandırabileceğinizi mi sanıyorsunuz? Siz bizleri anne-babalrımızla karıştırdınız galiba!!!. O göbeğini kaşıyan anne ve babalarımız bizim çok iyi bir eğitim almamız için herşeye katlandı ve bugün ellili yaşlarda, birkaç yabancı dil okuyan/konuşan, on günde ortalama bir kitap okuyan, dünyadan haberdar olan, dünyanın büyük bir kısmını gezmiş bir kuşak yetiştirdi. Sorun şu ki, siz hala anne-babalarımızın bıraktığı yerde dolanıyorsunuz. İşte kaçırdığınız bu!.

Ya bize adam gibi, ikna olabileceğimiz bir açıklama yapın, ya da susun!!! Konuştukça batıyorsunuz!

Paksüt kendisini aklamaya çalışırken, kameraların karartılmadığını ifade ettiği an, bizim aklımıza "nereden biliyorsun?" geliyor, ve inanın artık gülmüyoruz bile. Çok kızgınız, ÇOK!!!


Hem, kardeşim ne gerek var kamera karartmalara falan? Demek ki karartmayı, gizlemeyi gerektirecek birşeyler dönüyor.

Ya vatandaşını adam yerine koyan bir Devlet görevlisi olun, ya da susun artık, SUSUN!

Ayrıca, böyle netameli günlerde, iki yüksek Devlet görevlisinin buluşmasının, bizlerde hangi düşünceleri uyandırmasını bekliyorsunuz ki? Salak gibi mi duruyoruz beyler???

Etiketler:

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home

Seninle gurur duyuyorum

kalbim seninle

Edith Piaf - La Vie En Rose
by bigproblem11